Gulvlakering – Lakering af gulve

Lakering af gulve

Trænger dit gulv til optimal beskyttelse, så er en gulvlakering det helt rette valg. Med en gulvlakering kan du beskytter dit trægulv i mange år frem.
Specielt mod højhælede sko, legetøjsbiler og stoleben.

Gulvlakering forener et eksklusivt look og er modstandsdygtigt. Det er derfor et populært valg i de danske hjem. Den flotte overflade en lakering giver er nemlig ekstremt modstandsdygtig over for spild og slid.

Inden du vælger gulvlakering, er der flere ting du skal tage i betragtning:

  • Hvilken træsort er dit gulv lavet af og hvilke mulighed giver det?
  • Hvad skal det kunne holde til og hvor meget forarbejde kræver det?

Der er mange faktorer, der gør sig gældende på slut resultatet. Derfor kræver det god forberedelse inden du kaster dig ud i en lakering af gulvet.
Hvorfor ikke trække på vores erfaring og eksperter i gulvarbejde? Vi står gerne klar med god sund fornuft og vejledning til hvilken gulvlakering, der passer til din ønsker og gulv.

Gulvlakering fra Gulvafslibning Center

Gulvlakering

I dag benyttes der primært vandbaseret gulvlak, der er mindst lige så effektiv som de gamle typer gulvlak, der var sundhedsfarlige selv i lang tid efter selve gulvlakeringen. Vi udfører gulvlakering med vandbaseret gulvlak. Med en gulvlakering får du et mere eksklusivt udseende på dit trægulv. Gulvet får en smuk overflade. Lakbehandlede gulve kan både være med mat eller glansfuld overflade og evt. hvid lak.

Så snart lakeringen er hærdet er den ligeledes vandafvisende, hvilket gør gulvet nemmere at holde end de andre former for behandlede gulve, da lakken er vandafvisende og giver en jævnere, mere slidstærk overflade, der gør rengøringen mindre krævende.

Til gengæld har en rids i et lakeret gulv ikke mulighed for at ”rejse” sig igen, som det er tilfældet ved de andre gulvbehandlinger. Det er næste umuligt at reparerer pletter på et lakeret gulv, da der vil opstå farveforskelle.

Normalt skal et gulv skulle have omkring 2 – 3 lag gulvlakering, for at sikre længst mulig holdbarhed og et smukt udseende.

Gulvlakering af trægulve fra Gulvafslibning Center

GulvafslibningCenter

Vi tilbyder gulvlakering af alle typer trægulve for både private, erhverv, boligselskaber, boligforeninger med flere.

Vi har stor ekspertise inden for gulvlakering og har erfaring med lakering af gulve for både private kunder, boligforeninger, boligselskaber og kontorlokaler.

Vi udfører lakering i hele Nordsjælland samt Storkøbenhavn og omegn.

Med vores mangeårige erfaring og høje ekspertise inden for gulvlakering, er du garanteret en lakering i højeste standard. Vi lægger stor vægt på tilfredse kunder, hvilket vi kun opnår gennem den høje kvalitet, vi udføre.

Hos GulvafslibningCenter.dk er nøgleordene grundighed, kvalitet og service, hvilket sikrer dig et tilfredsstillende resultat i højeste kvalitet, når du vælger at vi står for gulvlakeringen hos dig.

Derfor er gulvlakering et godt valg

Har du hverken tiden eller lysten, til en del vedligeholdelse af gulvet, er gulvlakering det bedste valg. Et lakbehandlet gulv er let, at holde rent med blot støvsugning og afvaskning.

Afhængigt af valg af lak, vil man med en genlakering hvert 7.-10. år bevare et flot trægulv.

Lakering af gulve af høj kvalitet

For at sikre dig en kvalitetslakering: er din eneste mulighed at bruge kvalitets lak, en god dyr lak rækker bare længere. For det bedste resultat må vi pege på os selv, så lad os hjælpe dig til et godt resultat.

Vi har selvfølgelig også de rette maskiner, til at gøre forberedelsen af gulvet før en gulvlakering hurtigt og effektivt, hvilket spare dig for både tid og penge, når du ikke selv skal ud at leje disse.

Råd og tips til vedligeholdelse af dine lakerede gulve her

Lakerede gulve

  • Et nylakeret gulv vil normalt kunne betrædes tre – fire timer efter lakering, men indtil dagen efter bør gulvet betrædes varsomt.
  • De første 14 dage skal gulvvask undgås. Gulvvask anbefales derefter med det rette gulvafvasknings middel
  • Gulvet er først fuldt hærdet efter en uge.
  • Støvsugning: Jævnligt.
  • Brug aldrig sulfo, brun sæbe, Probat eller sæbe med for høj PH-værdi, da dette efterlader film på overfladen, som vanskeliggør efter lakering.