M.S. Gulve Aps

GULVAFHØVLING

En god gulvafslibning gør det nemmere at påføre den endelige finish, hvilket er grunden til, at gulvafslibningen er vigtig hvis du vil opnå et smukt og holdbart slutresultat.

Vi kontakter dig

M.S. Gulve Aps

Gulvafhøvling foretages i hele Nordsjælland og København

Gulvafhøvling foregår med en stor høvl med to til flere knive, der retter gulvet af, så gulvet bliver helt plant og klar til en gulvafslibning.

Hvis gulvet er meget skævt eller er behandlet med gammel fernis, så skal det afhøvles.

Hos Gulvafslibning Center har vi stor erfaring og ekspertise inden for mange forskellige gulvbehandlinger. Vi har bl.a gennem tiden afhøvlet gulve i rigtig mange hjem i både København og Nordsjælland samt på Frederiksberg.

Hvad andre siger om vores gulvservice

Tag ikke kun vores ord for det.
M.S. Gulve Aps

Hvad er gulvafhøvling?

En gulvafhøvling er en proces hvor man ikke bare fjerner overfladebehandlingen / gulvbehandlingen på et trægulv, men man fjerner også de øverste millimeter af selve trægulvet (altså træet eller selve gulvet).

M.S. Gulve Aps

Hvornår benyttes en gulvafhøvling?

Det kan siges meget præcist. En gulvafhøvling benyttes i de tilfælde hvor en gulvafslibning ikke er tilstrækkelig. Der kan være mange årsager til hvorfor en afslibning ikke er tilstrækkelig, men vi har forsøgt at opremse nogle af de hyppigste årsager hvor gulvafhøvling benyttes herunder:

  • Ved ferniserede trægulve
  • Ved dybe skader i trægulvet.
  • Når der sidder limrester, tæpperester eller andet på gulvet.
  • Når der er niveauforskelle i trægulvet.
  • Til trægulve, der bølger som følger af fugtskader.
  • Til trægulve, der bølger som følge af temperatursvingninger.
  • Til gamle skæve trægulve
  • Hvor der er meget trafik, så der er dannet fuger i gulvet (ved ind- og udgange etc.)
M.S. Gulve Aps

Gulvafhøvling eller gulvafslibning?

Gulvafhøvling udføres i tilfælde, hvor gulvafslibning ikke er nok. Vores mangeårige ekspertise og håndværksmæssig erfaring i hele Nordsjælland og København, gør os i stand til at rådgive dig om den bedste løsning.

Det er svært at sige uden at have besigtiget gulvet. Det kommer helt an på hvordan gulvafhøvlingen bliver udført, og hvor meget af gulvet man eventuelt tidligere er blevet nødt til at afhøvle.

Er du i tvivl om dit gulv kan tåle en afhøvling, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid gerne til rådighed, til at hjælpe med at besvare spørgsmål om gulvafhøvling og vi udregner gerne et uforpligtende tilbud.

Det kræver en fagmand, at udføre en ordentlig gulvafhøvling med et godt resultat. Vi er specialisterne i Nordsjælland og København inden for området, og har den nødvendige ekspertise, det kræver at afhøvle et gulv, så det får nyt liv. Vores mål er altid, at udføre et godt stykke håndværk, som vi kan være stolte af. Gulvafhøvling bør altid udføres af en professionel fagmand.

Gulvservices
Se vores gulvservices!

Gulvserivces

Se vores gulvservices!
Læs mere
Vores vision
Hos MS Gulve har vi en vision.

Vores vision

Hos MS Gulve har vi en vision.
Læs mere
Kompetencer
Du er sikret professionelle kompetencer. Vi overholder altid fristen og lover ikke mere end vi kan holde.

Kompetencer

Du er sikret professionelle kompetencer. Vi overholder altid fristen og lover ikke mere end vi kan holde.
Læs mere