Gulvafslibning – Vores speciale

Gulvafslibning – Alt om afslibning af gulve

Når dit gulv trænger til en klargøring, kan vi hos GulvafslibningCenter.dk tilbyde slibning af dine gulve. Vi anbefaler ikke, at du selv går i gang med afslibningen, da det bør foretages af fagfolk, som netop har ekspertise inden for området.

De fleste gulve skal normalt slibes cirka to gange, så hvorfor så ikke få slebet dine gulve rigtigt første gang?

GulvafslibningCenter.dk har et højt serviceniveau og bruger de bedste gulv-maskiner til dit gulv så det lever op til netop dine ønsker om slidstyrke og funktionelle krav samt udseende. Derfor står vi også til rådighed, for at hjælpe og vejlede dig, til at vælge den rigtig løsning ind for gulvafslibning og gulvbehandling.

Gulvafslibning – Erfaring, pris og råd!

Der er meget forskellige priser på gulvafslibning og gulvafhøvling. Derfor er der ret mange mennesker, som forsøger at klare gulvafslibningen selv. Det er dog et projekt, som man meget nemt kan komme til at brænde fingrene på. Det skyldes flere ting.

Det skyldes ofte, at man ikke har den rette erfaring med afslibning af gulve.

Gulvafslibning skal gøres yderst præcist, hvis man vil undgå tydelige slibemærker eller niveauforskelle i gulvets dybde.

En anden typisk fejl, som sker blandt dem, som forsøger at gøre det selv, er at man ikke har sit udstyr i orden. En gulvsliber er selvfølgelig et nødvendigt redskab. Den kan lejes i mange malerforretninger og byggeforretninger, men ofte er de brugte og har ikke den fornødne kvalitet. Disse bliver heller ikke vedligeholdt af en uddannet gulvmand. Det kommer i sidste ende til at gå ud over gulvet.

Sandpapiret har også meget at skulle have sagt, mht. afslibning af gulve. Hvis ikke man er klar over, hvilket sandpapir der er det rigtige, kan det ødelægge gulvet i stedet for at slibe det.

En anden typisk fejl omkring sandpapiret er, at man ikke får brugt nok sandpapir. Når det sker, efterlader det et tydeligt aftryk fra den anvendte gulvsliber.

Gulvafslibning behandling på stuen

En gulvafslibning, kan faktisk redde de fleste trægulve. I hvert fald hos GulvafslibningCenter.dk – Her kan du være helt sikker på, at gulvet bliver flot og blødt igen. Det kan du, fordi vi har det bedste udstyr på markedet, men også fordi vores ansatte har flere års erfaring med afslibning af gulve i Nordsjælland og København. Erfaring og ekspertise er ekstremt vigtige ord, når der skal udføres et godt håndværk som gulvafslibning.

Maskinerne, som anvendes ved gulvafslibning, er relativt store og kraftfulde, så det kræver en del rutine, at skulle styre dem nænsomt hen over gulvet. Når man ser gulve, som har været udsat for gør-det-selv afslibning, kan man ofte tydeligt se, hvordan slibesporene overlapper hinanden. Det er ting som disse, du undgår, hvis du får os fra GulvafslibningCenter.dk til at slibe dit gulv.

GulvafslibningCenter.dk kan tilbyde dig en flot og professionel gulvafslibning og gulvafhøvling i hele Nordsjælland og København for samme pris og med relativ kort ventetid. Du kan ringe eller du kan her på hjemmesiden udfylde vores kontaktform. Beskriv gerne omfanget af opgaven, du ønsker udført i forbindelse med din gulvafhøvling og gulvafslibning, og den pris som du mener passer ind i det budget, du har forestillet dig for din gulvafhøvling.

Vælger du en “gør-det-selv løsningen”, risikerer du, at omkostningerne for en gulvafhøvling og gulvslibning overstiger det tilbud, som en fagmand har givet dig fra start. Men vi redder dig gerne, helst før men også efter ulykken måske er sket.

Gulvafslibning foretages i Nordsjælland og København

Efter en gulvafslibning?

Når man har givet gulvet en afslibning, skal det have en form for efterbehandling. Efterbehandlingen kan bestå at enten lud, oliebaseret lak eller vandbaseret lak. Det er forskelligt fra gulv til gulv, hvilken type efterbehandling gulvet behøver. Med vores erfaring i gulvafslibning i Nordsjælland og København kan vi hurtigt vurdere, hvilken type efterbehandling dit trægulv behøver og passe det ind til din smag og forventning.

Læs mere om de enkelte efterbehandlinger – Se menuen

En god gulvafslibning gør det nemmere at påføre den endelige finish, hvilket er grunden til, at gulvafslibningen er vigtig hvis du vil opnå et smukt og holdbart slutresultat.

En aftale er en aftale!

Vi overholder altid vores aftaler og fristen for arbejdet. Vi lover ikke mere end vi kan holde. Du er sikret professionel betjening og håndværk udført i topklasse når du vælger GulvafslibningCenter.dk

Snak gulvafslibning med Michael Schou Gulvmand med hjerte for gulve – Ring 2288 8811 eller udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning.