M.S. Gulve Aps

OM OS

En god gulvafslibning gør det nemmere at påføre den endelige finish, hvilket er grunden til, at gulvafslibningen er vigtig hvis du vil opnå et smukt og holdbart slutresultat.

Vi kontakter dig

M.S. Gulve Aps

MS Gulves vision som gulvfirmaet

Hos GulvafslibningCenter.dk har vi en vision om at være et firma, hvor viden, kvalitet, forståelse og god service er nøgleværdierne. Det handler om at skabe værdi for vores kunder.

MS Gulve er et visionært og dynamisk firma, der tænker og handler på nye og utraditionelle måder. Derfor har vi viljen og evnen, til at gøre en forskel til gavn for vores kunder.

Vi bestræber os altid og hver gang på, at yde en aktiv og gennemarbejdet indsats, så vores kunder kan være sikre på, at få det bedste resultat.

Hvad andre siger om vores gulvservice

Tag ikke kun vores ord for det.
M.S. Gulve Aps

Den bedst mulige behandling og løsning til dit gulv

MS Gulve har kort sagt en vision om et firma med dig som kunde i midten, hvor du får den bedst mulige behandling og løsning til dit gulv. Med vores brede og kompetente linje af eksperter, der konstant udbygger deres viden og erfaring, for at være til større hjælp for dig, syntes vi aldrig at kan hvile på laurbærrene… vores kunders interesse er vores fokus og mål.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier mere end kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for, at overholde aftaler og aftalte betingelser og leveringstider.

Vi glæder os, til at komme i gang med dit gulv-projekt, eller høre om dine planer. Så hvis du står og skal have udført noget gulvarbejde, gulvafslibning eller gulvbehandling så tøv ikke, med at kontakte os allerede i dag.

Vi har hovedsæde i Frederiksværk men køre i hele Nordsjælland, Storkøbenhavn og Midtsjælland.

Gulvservices
Se vores gulvservices!

Gulvserivces

Se vores gulvservices!
Læs mere
Vores vision
Hos MS Gulve har vi en vision.

Vores vision

Hos MS Gulve har vi en vision.
Læs mere
Kompetencer
Du er sikret professionelle kompetencer. Vi overholder altid fristen og lover ikke mere end vi kan holde.

Kompetencer

Du er sikret professionelle kompetencer. Vi overholder altid fristen og lover ikke mere end vi kan holde.
Læs mere