Gulvafslibning Center udfører arbejde og gulvafslibning for boligselskaber

Boligselskaber får leveret gulvafslibning, reparation, afhøvling og efterbehandling af gulve

Boligselskaber har mange gulve

Når man, som os elsker gulvarbejde, er vi selvfølgelig også repræsenteret der hvor der er mange gulve! Vi er gode på de bonede gulve og vi er super på de private, men måske er vi de bedste på de glatte gulve? Men en ting er sikkert, når vi laver en aftale, så er det slået fast. Vi holder hvad vi lover og kan vi få en fast aftale, med mange gulve, så banker vores hjerter bare bedre og mere.

Boligselskaber og gulvafslibning går hånd i hånd

Danskere flytter meget, det er vi da glade for. Hver gang skal gulvet lige ses efter, let afslibning og lakeres, klargøres til indflytning. Dette arbejde kommer i perioder og ofte som hasteopgaver. Det er vi klar over og klar til.

Vi ved, at godt arbejde belønnes med mere arbejde og flere opgaver og vice versa.

Gulvafslibning for boligselskaber er ofte hastesager, fast arbejde og for begge parter en god aftale. Når vi kender boligerne, kommer vi ofte i ejendommen og har altid kendskab til krav, arbejdet igennem en klar aftale. Vi kan derfor udfører vores gulvafslibning perfekt, da vi kender gulvet i forvejen.

Når vi ikke lige sliber løs på gulvene, skal udstyret vedligeholdes. Det sikre os en høj kvalitet og ensartethed i resultatet. Vi nyder at se kundernes ansigter, når de ser vores flotte gulve. Det giver glæde og glade fødder.

Sådan får boligselskaber en gulvafslibnings aftale med os

Kontakt os og lad os prøve hinanden af. Vi starter gerne, med at udfører et par opgaver for at vise kvalitet, dygtighed og villighed. Ja, vi har det hele, ikke kun i munden. Er aftalen attraktiv for begge parter, indgår vi en fast aftale med eller uden budget eller fast pris. Det er helt op til omstændighederne og mulighederne.

Kontakt os via kontakt siden eller ring og lad os indlede endnu et godt samarbejde.

Ejendomsservice for ejendomsvirksomheder er også velkomne. Vores kriterier er enkle: Hvor der er gulve, der vil vi være – Fordi vi elsker gode gulve

Gulv services til Boligselskaber

En aftale er en aftale!

Vi overholder altid vores aftaler og fristen for arbejdet. Vi lover ikke mere end vi kan holde. Du er sikret professionel betjening og håndværk udført i topklasse når du vælger GulvafslibningCenter.dk