M.S. Gulve Aps

KOMPETENCER

En god gulvafslibning gør det nemmere at påføre den endelige finish, hvilket er grunden til, at gulvafslibningen er vigtig hvis du vil opnå et smukt og holdbart slutresultat.

Vi kontakter dig

M.S. Gulve Aps

Vi er din professionelle gulvspecialist

De fleste gulve skal normalt slibes cirka to gange, så hvorfor så ikke få slebet dine gulve rigtigt første gang?

Når dit gulv trænger til en klargøring, kan vi hos GulvafslibningCenter.dk tilbyde slibning af dine gulve. Vi anbefaler ikke, at du selv går i gang med afslibningen, da det bør foretages af fagfolk, som netop har ekspertise inden for området.

GulvafslibningCenter.dk har et højt serviceniveau og bruger de bedste gulv-maskiner til dit gulv, så det lever op til netop dine ønsker om slidstyrke og funktionelle krav samt udseende. Derfor står vi også til rådighed, for at hjælpe og vejlede dig, til at vælge den rigtig løsning indefor gulvafslibning og gulvbehandling.

Hvad andre siger om vores gulvservice

Tag ikke kun vores ord for det.
M.S. Gulve Aps

Brede kompetencer inden for gulvbehandling

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for gulvbehandling, der kan opfylde de fleste behov – og vi er sikre på, at vi også kan hjælpe lige præcis dig.

Vi er stolte af, at vi har tilfredse kunder, der er glade for de resultater, vi udfører hos dem. Det er et resultat af, at vi er dedikerede – for vi ønsker virkelig at give vores kunder den bedst mulige service og kvalitet inden for vores felt. Vi er engagerede i at skabe det gulv for vores kunder, der netop passer dem og deres behov, og derfor arbejder vi hver dag for at leve op til vores kunders forventninger.

Hos Gulvafslibning Center er vi professionelle og pålidelige, og vi vil rigtig gerne bruge vores kompetencer til at skabe det helt rigtige gulv til dig.

M.S. Gulve Aps

Få dine gulve til at skinne igen!

Hvis du har et gulv, der måske er blevet kedeligt og træt at se på, så tøv ikke med at kontakte os! Vi vil gerne hjælpe dig med at få et smukt trægulv – uanset om det er fordi, dit trægulv er blevet slidt, eller om det er fordi, du har gulvtæppe på og gerne vil have trægulvet, der ligger under tæppet, frem – så det kan se dagens lys. Vi kan rådgive dig til de bedste valg – og sidder klar til at høre fra dig.

Du kan kontakte os på telefonnummer: 22 88 88 11 eller skrive til os på vores mail: michael@gulvafslibningcenter.dk. Vi ser frem til at høre om dit projekt og samarbejde med dig. Livet er for kort til gulve, der ikke udnytter deres fulde potentiale – det er vores filosofi.

Gulvservices
Se vores gulvservices!

Gulvserivces

Se vores gulvservices!
Læs mere
Vores vision
Hos MS Gulve har vi en vision.

Vores vision

Hos MS Gulve har vi en vision.
Læs mere
Kompetencer
Du er sikret professionelle kompetencer. Vi overholder altid fristen og lover ikke mere end vi kan holde.

Kompetencer

Du er sikret professionelle kompetencer. Vi overholder altid fristen og lover ikke mere end vi kan holde.
Læs mere