M.S. Gulve Aps

VORES BLOG

M.S. Gulve Aps

Rubio monocoat olie

Rubio Monocoat-olie er en to-komponent olie, der farver og beskytter dit trægulv og fremhæver træets naturlige udtryk. Det er en meget stærk olie, som er mere holdbar end almindelige olier. Det gør olien til et ideelt valg til travle områder i hjemmet, hvor gulvet er udsat for meget slitage.

Olien gør trægulvet nemt at vedligeholde og giver en meget høj slidstyrke. Det kan anvendes på alle træsorter, men er især velegnet til egetræsgulve. Før Rubio Monocoat-olien påføres skal gulvet slibes, så det er klar til at modtage olien.

Et stort udvalg af farver giver dig mulighed for at finde det rette udtryk

Olien findes i 40 forskellige farver, hvilket gør, at du kan få lavet lige præcis det udtryk, du gerne vil til dit trægulv. Det gør, at kun fantasien sætter grænser, når du skal vælge, hvilken farve dit trægulv skal have.

Da gulvet kan reagere på forskellige måder, er det vigtigt, at du får lavet en prøve hjemme hos dig selv, så du kan se, hvordan dit gulv reagerer. Det kan nemlig være, at den farve, du havde tænkt, hele dit trægulv skulle have, slet ikke er den optimale farve, når den kommer på dit gulv. Derfor opfordrer vi hos Gulvafslibning Center altid vores kunder til at få lavet to-tre farveprøver på eget gulv. En farveprøve koster 500 kr. – og er givet godt ud i forhold til, at farven på dit gulv ender med at være den rigtige. Vælger du at få slebet og olieret dit gulv hos os, er farveprøven naturligvis gratis.

Få olieret med Monocoat-olie hos Gulvafslibning Center

Spørg dig selv: Er min bordplade begyndt at se slidt ud? Hvis den er, så tøv ikke med at få den slebet og gjort lækker igen – og få en behandling med enten lak eller olie. Det er en nem og effektiv måde til at få din bordplade til at blive så god som ny igen.

Hos Gulvafslibning Center vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at gøre din bordplade pæn igen – derfor tilbyder vi at slibe den, så du bliver fuldt ud tilfreds med resultatet. Du kan høre nærmere om mulighederne ved at ringe til os på telefon: 22 88 88 11 eller skrive os en mail på: michael@gulvafslibningcenter.dk.