M.S. Gulve Aps

VORES BLOG

M.S. Gulve Aps

Tæpperester – slibning efter gulvtæpper

Hvis du har haft gulvtæppe på dit trægulv, så skal du have slebet resterne af tæppet af. Det er vigtigt, at der ved slibning efter tæpper bliver fjernet alle rester af tæppet, så overfladen er ren og glat – uanset om du ønsker at få lagt et nyt gulvtæppe, eller om du vil have trægulvene under gulvtæppet frem.

Måske gemmer der sig et smukt trægulv under dine gulvtæpper

Ofte er gulvtæpper blevet lagt på, fordi folk ikke har kunnet se, at de trægulve, der ligger nedenunder, kunne blive rigtig flotte. Trægulvene var måske gamle og slidte – men langt de fleste af dem kan blive pæne igen med en slibning og en efterbehandling. Det er sjældent, at vi hos Gulvafslibning Center oplever et trægulv, vi ikke kan gøre flot igen.

Der ligger ofte nogle rigtig lækre gulve under gulvtæpper – der bare venter på at se dagens lys. Hos Gulvafslibning Center vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at få dine trægulve til at se pæne ud igen, efter der har været gulvtæppe på, da der ikke er noget bedre end nye lækre trægulve.

Trægulve er mere hygiejniske end gulvtæpper

Udover at trægulve er utrolig flotte, så er de også mere hygiejniske, end gulvtæpper er. Det hænger sammen med, at de er nemmere at rengøre. Selvom du støvsuger dine gulvtæpper, vil der som regel altid være skidt, der ikke kan fjernes. Det gør også, at gulvtæpper hurtigt kan blive beskidte at se på, hvis ikke du løbende får fjernet det skidt, der florerer på dem.

Vi kan hjælpe dig med at gøre dine trægulve pæne igen

Det kan godt være, at du engang lagde gulvtæpper på dit trægulv, fordi du ikke kunne se, at dine trægulve nogensinde ville blive pæne igen. Det vil vi gerne udfordre dig på. Vi sliber gerne dine trægulve rene for tæpperester for sammen med dig at vurdere, om trægulvet, der har ligget under dit gulvtæppe, kan blive et lækkert trægulv, der skal frem i dagens lys.

Du er velkommen til at kontakte os for at få hjælp til at finde ud af, om dit trægulv – der gemmer sig under dine gulvtæpper – blot trænger til en kærlig hånd for igen at blive smukke. Vi kommer gerne forbi og ser, hvad mulighederne er hos dig. Du kan enten ringe til os på telefon: 22 88 88 11 eller skrive til vores mail: michael@gulvafslibningcenter.dk.