M.S. Gulve Aps

VORES BLOG

M.S. Gulve Aps

Slibning af bordplade

Hos Gulvafslibning Center ved vi, at bordplader bliver slidte, da det er noget, vi bruger ofte i vores dagligdag. Slitagen kan medføre pletter, ridser og mærker, der kan få bordpladen til at se medtaget ud. Dette er ærgerligt, da det ofte kun er overfladen af bordpladen, der er blevet kedelig at se på.

Overvej at få slebet din bordplade fremfor at skifte den

Hvis din bordplade – fx din køkkenbordplade – er begyndt at se slidt ud, kan det være, du bør overveje at få den udskiftet. Det kan dog være en dyr fornøjelse og en ærgerlig investering, hvis bordpladen sagtens kan repareres, hvilket ofte er tilfældet. De fleste bordplader, der ser trætte ud efter at have været brugt flittigt i dagligdagen, kan komme til at stå skarpt igen, hvis de bliver slebet og behandlet.

Ved at slibe din bordplade ned og derefter behandle den med enten lak eller olie, kan du forvandle din bordplades udseende fuldstændigt. En bordplade, der bliver slebet, kan nemlig blive rigtig pæn – om end du vælger at få den lakeret eller foretrækker olie, så bliver den rigtig flot.

Det skal dog gøres, inden bordpladen er helt ødelagt, da jo dårligere stand bordpladen er i, jo mere omfattende er det at få den pæn igen. Vent derfor ikke for længe med at få den slebet – så du har muligheden, inden skaden er blevet for stor, og du er tvunget til at investere i en ny.

Hos Gulvafslibning Center opfordrer vi til at få den slebet og behandlet frem for at få den udskiftet, da det kan give din bordplade et helt nyt liv og spare dig for en god sum penge.

Få hjælp til at give din bordplade et nyt liv

Spørg dig selv: Er min bordplade begyndt at se slidt ud? Hvis den er, så tøv ikke med at få den slebet og gjort lækker igen – og få en behandling med enten lak eller olie. Det er en nem og effektiv måde til at få din bordplade til at blive så god som ny igen.

Hos Gulvafslibning Center vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at gøre din bordplade pæn igen – derfor tilbyder vi at slibe den, så du bliver fuldt ud tilfreds med resultatet. Du kan høre nærmere om mulighederne ved at ringe til os på telefon: 22 88 88 11 eller skrive os en mail på: michael@gulvafslibningcenter.dk.