M.S. Gulve Aps

VORES BLOG

M.S. Gulve Aps

Slibning af trappe

En trappe er et af hjemmets mest trafikerede områder, så det er ikke overraskende, at trappen også er et af de steder i huset, der bliver mest slidt med tiden. Der er konstant slid på trappen, når man går op og ned ad den, og det gør, at trappen bliver medtaget.

Få slebet og behandlet din trappe

Har du en trappe, der er blevet trist? Så fortvivl ej. Du behøver ikke at skifte din trappe for at få den til at se ny ud igen. Du kan nemlig få den slebet – og det er en virkelig nem og overskuelig måde at få din trappe til at stå skarpt igen. Når du får slebet din trappe, fjernes det øverste lag af træet og det gør, at trappens overflade ser frisk ud igen. Under slitagen gemmer der sig nemlig en ny lækker overflade, der afsløres ved slibning. Slibningen fjerner det snavs og skidt, der er kommet gennem tiden, men den vil også hjælpe med at fjerne de ujævnheder og ridser, der kan være opstået efter brug.

Efter en slibning vil det være en god idé at få den behandlet og beskyttet, så den bliver modstandsdygtig over for hverdagens slitage. Her kan du få behandlet din trappe med en overfladebehandling efter eget valg, der giver trappen netop det look, du ønsker. Du kan vælge mellem at få den behandlet med lak, lud eller olie. Alle tre materialer er gode i forhold til at hjælpe med at beskytte din trappe mod fremtidens slitage.

Giv nyt liv til din gamle trappe

Udover at en slibning og behandling af din trappe vil forlænge dens leveår, så vil det også forbedre dens udseende. Du vil få en trappe, der står skarpt igen – du behøver altså ikke at investere i en helt ny én for at få den til at se ud, som du ønsker. At få slebet sin trappe er en effektiv og smart måde at få en brugt trappe til at se ud som ny igen.

Hos Gulvafslibning Center hjælper vi dig gerne med at slibe din trappe samt behandle den, så du kan få en trappe, der kan klare mange års fremtidig brug. Du kan kontakte os på telefon 22 88 88 11 eller mail: michael@gulvafslibningcenter.dk for at høre nærmere om slibning af din trappe. Vi står klar til at hjælpe!